ДЕМЕМВРИ 2017

Уважаеми читателю, 

В днешния свят се натъкваме на какви ли не зависимости. Хората зависят от трафика, от началника, от семейството, от приятелите, а защо не, да си признаем, мнозина зависят от интернет, от смартфона си, от алкохола, хазарта, порнографията, манията за пазаруване и какво ли още не. Особено сега, с настъпващите празници, тези зависимости ще стават все по-явни. Пак ще има лудо пазаруване, куп ненужни подаръци, много изхвърлена храна... докато всичко не свърши. 
Вестник „Зорница“ те кани да преживееш една друга зависимост. В нашия последен брой за 2017 година те предизвикваме да осъзнаеш, че светът, животът, бъдещето зависят от едно Дете. Тъй като е Господ на господарите, То държи всичко в своята малка длан. Някак си настойчиво приканва да оставим „стадата си“ и да тръгнем да Му се поклоним. Да оставим смартфона и да посегнем към Книгата. 
Там, в тази Книга, То ни открива, че един ден ще порасне и ще стигне до края на Своята мисия – да повеси на Голгота твоя и моя грях. Само ако Му се поклоним!
От кого зависим днес? От себе си или от Младенеца? Застанал пред яслите на Рождество, всеки един от нас може и трябва да си даде отговор на тези въпроси.
Вестник „Зорница“ само ги задава. С остротата на нуждата на деня и с надеждата в Спасителя Христос. 
Редакцията на в. „Зорница“ честити на своите читатели Рождество Христово и им пожелава благословена и щастлива Нова 2018 година!